JACFLASH

JACFLASH

DESIGN:  SPACE | BRANDING | GRAPHICS | WEB

DESIGN:  SPACE | BRANDING | GRAPHICS | WEB

jacflash, a West Queen West clothing boutique featuring on-trend, established and emerging labels for men and women, tasked us with creating their entire identity and retail space – from the logo and branding elements to the interior and exterior design - delivering a fashion-forward retail & lifestyle experience. 

jacflash, a West Queen West clothing boutique featuring on-trend, established and emerging labels for men and women, tasked us with creating their entire identity and retail space – from the logo and branding elements to the interior and exterior design - delivering a fashion-forward retail & lifestyle experience. 

jacflash, a West Queen West clothing boutique featuring on-trend, established and emerging labels for men and women, tasked us with creating their entire identity and retail space – from the logo and branding elements to the interior and exterior design - delivering a fashion-forward retail & lifestyle experience. 

jacflash, a West Queen West clothing boutique featuring on-trend, established and emerging labels for men and women, tasked us with creating their entire identity and retail space – from the logo and branding elements to the interior and exterior design - delivering a fashion-forward retail & lifestyle experience. 

jacflash, a West Queen West clothing boutique featuring on-trend, established and emerging labels for men and women, tasked us with creating their entire identity and retail space – from the logo and branding elements to the interior and exterior design - delivering a fashion-forward retail & lifestyle experience. 

64thandQueen_2B_1
64thandQueen_2B_16_2
jacflash_sketches_2

The original mandate was to level the brick building and do a full glass façade.  We proposed instead utilizing and embracing the existing architecture to better integrate within the neighbourhood, which was already wary of over-gentrification.  Rather, we added embellishments and painted the building stark black to update the exterior with the look and feel of a London or Soho storefront.  Inside, two buildings were merged into one with the original brackets, studs and beams left exposed. 

The original mandate was to level the brick building and do a full glass façade.  We proposed instead utilizing and embracing the existing architecture to better integrate within the neighbourhood, which was already wary of over-gentrification.  Rather, we added embellishments and painted the building stark black to update the exterior with the look and feel of a London or Soho storefront.  Inside, two buildings were merged into one with the original brackets, studs and beams left exposed. 

The original mandate was to level the brick building and do a full glass façade.  We proposed instead utilizing and embracing the existing architecture to better integrate within the neighbourhood, which was already wary of over-gentrification.  Rather, we added embellishments and painted the building stark black to update the exterior with the look and feel of a London or Soho storefront.  Inside, two buildings were merged into one with the original brackets, studs and beams left exposed. 

The original mandate was to level the brick building and do a full glass façade.  We proposed instead utilizing and embracing the existing architecture to better integrate within the neighbourhood, which was already wary of over-gentrification.  Rather, we added embellishments and painted the building stark black to update the exterior with the look and feel of a London or Soho storefront.  Inside, two buildings were merged into one with the original brackets, studs and beams left exposed. 

The original mandate was to level the brick building and do a full glass façade.  We proposed instead utilizing and embracing the existing architecture to better integrate within the neighbourhood, which was already wary of over-gentrification.  Rather, we added embellishments and painted the building stark black to update the exterior with the look and feel of a London or Soho storefront.  Inside, two buildings were merged into one with the original brackets, studs and beams left exposed. 

64thandQueen_2B_2

The interior featured all custom fixtures, mirrors and chrome displays, which were sheltered by a silver tinned ceiling.  One of the most striking features was a large branch chandelier emerging from the ceiling atop the cash desk.  And capping off the jacflash shopping experience was a lounge/listening area situated in the rear of the store for visitors to explore music from emerging artists. 

The interior featured all custom fixtures, mirrors and chrome displays, which were sheltered by a silver tinned ceiling.  One of the most striking features was a large branch chandelier emerging from the ceiling atop the cash desk.  And capping off the jacflash shopping experience was a lounge/listening area situated in the rear of the store for visitors to explore music from emerging artists. 

The interior featured all custom fixtures, mirrors and chrome displays, which were sheltered by a silver tinned ceiling.  One of the most striking features was a large branch chandelier emerging from the ceiling atop the cash desk.  And capping off the jacflash shopping experience was a lounge/listening area situated in the rear of the store for visitors to explore music from emerging artists. 

The interior featured all custom fixtures, mirrors and chrome displays, which were sheltered by a silver tinned ceiling.  One of the most striking features was a large branch chandelier emerging from the ceiling atop the cash desk.  And capping off the jacflash shopping experience was a lounge/listening area situated in the rear of the store for visitors to explore music from emerging artists. 

The interior featured all custom fixtures, mirrors and chrome displays, which were sheltered by a silver tinned ceiling.  One of the most striking features was a large branch chandelier emerging from the ceiling atop the cash desk.  And capping off the jacflash shopping experience was a lounge/listening area situated in the rear of the store for visitors to explore music from emerging artists. 

64thandQueen_2B_5
IMG_9647
64thandQueen_2B_12
F64T0354
64thandQueen_2B_14
jacflash_Stationery_1
jacflash_ShoppingBag_1
Jacflash_Poster
Jacflash_Website

We were able to achieve our client’s vision of creating a space that represented jacflash as a purveyor of on-trend and coveted fashions while also taking the brand beyond a strictly retail experience - and the store was well received by the neighbourhood.

We were able to achieve our client’s vision of creating a space that represented jacflash as a purveyor of on-trend and coveted fashions while also taking the brand beyond a strictly retail experience - and the store was well received by the neighbourhood.

We were able to achieve our client’s vision of creating a space that represented jacflash as a purveyor of on-trend and coveted fashions while also taking the brand beyond a strictly retail experience - and the store was well received by the neighbourhood.

We were able to achieve our client’s vision of creating a space that represented jacflash as a purveyor of on-trend and coveted fashions while also taking the brand beyond a strictly retail experience - and the store was well received by the neighbourhood.

We were able to achieve our client’s vision of creating a space that represented jacflash as a purveyor of on-trend and coveted fashions while also taking the brand beyond a strictly retail experience - and the store was well received by the neighbourhood.

530 QUEEN ST E  |  3RD FLOOR  |  TORONTO  |  ON  |  M5A 1V2  |  647 344 1144        EMAIL US

530 QUEEN ST E  |  3RD FLOOR  |  TORONTO  |  ON  |  M5A 1V2  |  647 344 1144        EMAIL US